• 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Genç mesajında:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanı veriliş günü olan 24 Kasım’ı aynı zamanda Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız. Öğretmenlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında en önemli görevi üstlenmektedirler.

Yenişehir Belediyesi olarak, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız için bugüne kadar 3 adet anaokulu ve üstün zekalı öğrencilerimizin eğitim gördüğü Bilim Sanat Merkezini yaparak hizmete sunduk. Şimdi ise Yenişehir Belediyesi Kreş projesini hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca bölgemizde bulunan diğer okullarımızda da fiziksel koşullarınının iyileştirilmesine yönelik olarak çok sayıda uygulamayı da hayata geçirdik.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınlara hazırlanmasında kutsal bir rol alan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyorum” dedi.