• YENİŞEHİR BELEDİYESİ YAPTIĞI İLKLERLE İHTİYAÇLARI KARŞILAMAYA DEVAM EDİYOR

-Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yapımına başlanan yükseköğrenim yurdu, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin barınma ihtiyacını karşılayacak.

“Yapımına başladığımız yükseköğrenim yurdu binamız ile öğrencilerimizin barınma sorununu bir nebze olsun çözüme kavuşturacağız diyen Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; Üniversitemiz her geçen gün gelişmekte ve büyümekte, dolayısıyla öğrencilerimizin de yurt ihtiyacı artmaktadır. Yenişehir Belediyesi olarak öğrenci ailelerinden gelen talepleri de dikkate alarak bu projeyi hazırladık. Biz eğitim-öğretime yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceği kanaatindeyiz. Bu düşünceler ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, çocuklarımızın güvenli ve rahat bir ortamda kalabilecekleri bir yurt merkezinin hizmete girebilmesi için gayret sarfediyoruz” dedi.