• 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yılını kutladı.

Yenişehir Belediyesi olarak çocuklarımıza daha güzel bir gelecek oluşturabilmek için var gücümüzle çabalıyoruz diyen Başkan Genç; yeni yaşam alanlarımızla, eğitim yuvalarımızla ve projelerimizle ilçemize hizmet veriyoruz. Bugünün çocuklarını iyi yetiştirmeliyiz. Onları geleceğin şartlarına göre donatmalı, iyi bir eğitim almalarını sağlamalı ve sosyal gelişimlerine de katkı sunmalıyız. Çünkü yarının büyükleri olan çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır. Genç nesle yapılan hiçbir yatırım boşa değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.