• YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GENÇ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Unutmayalım ki, her alanda yaşamakta olduğumuz sıkıntıların çoğunun kaynağı da çözümü de eğitim de saklıdır.

Cumhuriyetimizin kuruluşu ile birlikte gerçekleştirilen atılımlarda hep ön sıralarda yer alan, Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için üstün gayret gösteren, genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim-öğretim veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeye özen gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.