Başkan Abdullah Özyiğit, İnönü Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti

• Başkan Abdullah Özyiğit, İnönü Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti
2023-10-13

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İnönü Mahallesi’ni gezerek esnaflar ve bölgedeki vatandaşları ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin görüşlerini alan Başkan Özyiğit, bölgede devam eden çalışmaları da yerine inceledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçeye bağlı 32 mahallede periyodik olarak yaptığı ziyaretlere İnönü Mahallesi’de devam etti. Başkan Özyiğit, Mersin'in en yoğun alışveriş ve sosyal yaşam alanlarından biri olan İnönü Kushimoto Sokağı ve çevresindeki sokaklarda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Abdullah Özyiğit’e İnönü Mahalle Muhtarı Adnan Giray Atilla da eşlik etti.

Halkın görüşlerinin kendileri için kılavuz olduğuna vurgu yapan Başkan Abdullah Özyiğit, “Bugün yaptığımız ziyaretler sırasında hem mahalledeki esnafımızı hem de vatandaşlarımızı dinledik, ihtiyaçlarınızı not aldık ve mevcut çalışmalarımızı inceledik. Halkımızın görüşleri, talepleri ve önerileri, şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için kılavuzumuzdur. Tüm hemşehrilerime kıymetli katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yenişehir'i hep birlikte daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha huzurlu bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.