Selçuk Şahin, Yenişehir Belediyesi U16 Futbol Takımı’nın maçını izledi

• Selçuk Şahin, Yenişehir Belediyesi U16 Futbol Takımı’nın maçını izledi
2024-02-02

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü ve eski Milli futbolcu Selçuk Şahin, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı’nın oyuncularıyla buluştu.

Mersin U16 Amatör Ligi'nde mücadele eden ve şampiyonluk yolunda ilerleyen Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, oynadıkları oyunla göz dolduruyor. Yenişehir Belediyesi Spor Kulübünde futbol eğitimi alan Yenişehirli çocukların forma giydiği Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, bu yıl ilk kez mücadele ettiği Mersin U16 Amatör Ligi'nde fark yaratmaya devam ediyor. A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü ve eski Milli futbolcu Selçuk Şahin, Silifke Belediyespor ile play-off oynayan ve maçı 4-1’lik skorla kazanan Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı’nın oyuncularıyla bir araya geldi. Selçuk Şahin’i gören genç futbolcuların heyecanları ise gözlerinden okundu. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Geleceğin yıldızları olacak gençlerimizle buluşarak, onlara ilham olan Selçuk Şahin’e teşekkür ediyorum.” dedi.